Зовсім недавно відбулася прем'єра другого випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Селебріті", в ході якого було дуже весело і смішно.

Цієї суботи учасницями стали українські зірки шоу-бізнесу. Їм слід було з'ясувати, хто ж справжній професіонал за кухонною плитою. Перша команда - Костя Лайпаков, Алік Мкртчян і Владислав Цимбалюк. Друга команда - Катерина Пєскова, Катерина Яблонська та Юхим Кравченко.

Гросу і Полякова, скрін, Instagram

Але зараз на офіційній сторінці телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram з'явився фрагмент нового випуску з Олею Поляковою, Аліною Гросу і Tayanna в одній команді, і з Дашею Астаф'євою, Надією Мейхер і Ольгою Цибульською в іншій.

Ектор Хіменес-Браво оглядав різотто, але помітив величезну кількість масла. При цьому Полякова заявила, що судді краще пробувати саму страву, де немає масла.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Публікація Ектора, скріншот: Instagram

"Коли сказали, що в різотто занадто багато масла. Нові випуски проекту "МастерШеф. Celebrity" дивись щосуботи о 21:00 на телеканалі СТБ!", - йдеться в публікації.

"Оля як завжди😂 🔥", "Кривляка! Неприємно дивитися!", "Яка стара з Віагри, все обличчя як у шарпея, начебто ще не Стара", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "МастерШеф. Селебріті", 2 випуск: майстри десертів зганьбилися і довели до істерики Ектора Хіменеса-Браво

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова і Даша Астаф'єва схопилися за ножі заради Ектора Хіменеса-Браво: "Ріж, ріж її!"

Знай.ua писав, Оля Полякова доведе Ектора і кулінарів на "Майстер-Шеф.Селебріті": "Досить кричати"