Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, публікуючи яскраві фото і відео.

Як відомо, минулого місяця 33-річна виконавиця презентувала новий альбом "Червоне вино" і кліп на пісню з однойменною назвою, яким інтригувала довгий час.

Цього разу Каменських поділилася в соцмережі свіжим роликом, в якому вона танцює під запальну пісню. У підписі до відео артистка вирішила змотивувати підписників.

"Monday mood be like 🔥 Якщо ви чекали якийсь знак, щоб зважитися на те, що вже давно відкладаєте - тоді ось він! Вриваємося в цей тиждень з посмішкою, класним настроєм і впевненістю в собі і своїх силах! ✅ Ви зі мною?" - написала співачка.

"Красотуля від природи", "Обожнюю 🔥", "Дивне і не зрозуміле відео 🤔", "Був Потап. Немає Потапа", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських відібрала у Потапа останню сорочку: "Люблю оверсайз". Співачка розповіла, який одяг любить носити.

Нагадаємо, Настя Каменських змила весь макіяж і показала, який її бачить Потап: "Звідки ти взялася?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських видала, як ладнає з сином Потапа і його колишньою Іриною Горовою: "Залишається з ночівлею".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських вразила зовнішністю, переплутали зі школяркою: "Відійшла за ріг".