Президент України Володимир Зеленський погодував американську журналістку на кухні у своїх батьків. Чим пригощав глава держави, закордонні журналісти показали у своєму репортажі.

Володимир Зеленський запросив журналістів телеканалу CBS News на сніданок до своїх батьків у Кривий Ріг. Гостей годували українським салом на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнім печивом, а також бренді. Як видно з опублікованого фото, за столом присутнім був і глава Офісу Президента Андрій Єрмак.

Володимир Зеленський з журналістами, фото: CBS News

У ході розмови, журналісти запитали Володимира Зеленського, чому американців повинен хвилювати конфлікт в його країні, яка до того ж розташована в тисячах миль від кордонів США. На що глава держави заявив, що "завтра це може прийти в їхні будинки".

Також у матеріалі американських ЗМІ йдеться про те, що Володимир Зеленський дорослішав у радянську епоху, до того ж в російськомовній сім'ї. Крім того, кілька його ранніх років минули в монгольському місті Ерденет - саме туди відправили на роботу його батька.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Володимир Зеленський з журналістами, фото: CBS News

У статті йдеться й про переконання Володимира Зеленського у тому, що президент Російської Федерації Володимир Путін має неоімперські амбіції та хоче домогтися контролю над своїми сусідами. "Вони не хочуть відпускати нас", - заявив він журналістам.

Водночас батьки Зеленського зізналися, що кращою б для свого сина вважали кар'єру артиста, а не політика.

Нагадаємо, Володимир Зеленський повідомив про відступ окупантів - воїни ЗСУ звільнили місто. Володимир Зеленський нагадав українцям про подію сім років тому

Як повідомляв портал "Знай.ua", що відбудеться в Парламенті цього тижня: нові закони Зеленського і звіт про бюджет 2020. Що розгляне Верховна Рада

Також "Знай.ua" писав, Володимир Зеленський розповів про останні слова підтримки Чапкіса на "Танцях з зірками": "Рухатися до останнього подиху". Президент висловив скорботу після втрати танцюриста