У 76 років помер глава великої індійської секти. Його вважають батьком майже сотні дітей.

Йдеться про Зіона Чана - головою найбільшої родини, який помер в індійському штаті Мізорам. Він страждав на діабет і гіпертонічну хворобу, передає портал BBC news.

Стан чоловіка погіршився вдома, в селі Бактаунг Тлангнуам. У неділю ввечері був доставлений до лікарні, де констатували його смерть.

Чана був головою великої християнської секти, яка практикує полігамію. Секта була заснована його дідом Хуангтуахою в 1942 році в районі Серчхіп в штаті Мізорам в Індії, що межує з Бангладеш і М'янмою.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Після виселення з села Хмавнгкаун секта оселилася в селі Бактаунг Мізорам, Індія, де народився Зіона.

Зіону часто називають світовим рекордсменом, так як він глава найбільшої існуючої сім'ї у світі. У нього було 39 дружин, 94 дитини, 14 дочок, 33 онуки та 1 правнук; всього 181 член сім'ї.

Нагадаємо, раніше Наташа з найбільшими сідницями в світі викупала свою гордість в Леопарді. Найбільші сідниці в світі не змогли сховатися за смужкою леопардового купальника.

Як повідомляв портал "Znaj.ua", самса розірви рот: кухарі приготували 153-кілограмовий торт і встановили рекорд. Гігантською самсою нагодували сотні нужденних і бездомних

Також "Знай.ua" писав, чоловік поскаржився на дивну піцу в "Сільпо": "не щурячі, але...". На вигляд піца була досить апетитною