Юрій Ткач в черговий раз порадував своїх шанувальників. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйона людей.

Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach/

Нещодавно він опублікував смішне відео, на якому він постав в образі мультяшного персонажа. Для того щоб розсмішити шанувальників, він використовував відеофільтр.

Свого персонажа він назвав Дзядзя Дзюра, мабуть, через схильність його до випивки. Він продемонстрував короткий ролик, на якому він говорить "все нормально", а сам зображує з себе п'яну людину. Шанувальникам сподобався даний персонаж, про що вони написали в коментарях.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

"Ну як же смішно! Я тупо іржу на весь голос"; "підняли настрій"; "Зупиніть мене"; "клас";" чоловік мрії", - повідомляють вони.

Нагадавши, Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав довгу штуку: "якийсь капець". Комік Юрій Ткач здивував витівкою

Як повідомляв портал " Знай.ua", Юрій Ткач з "Кварталу 95" зізнався, яке випробування його чекає вже скоро: "Кріпитися". Юрій Ткач зізнався, що його чекає найближчим часом

Також "Знай.ua" писав, що сім'ю Юрія Ткача з "Кварталу 95" чекають кардинальні зміни вже скоро: дружина коміка розповіла все. Вікторія Ткач розповіла про зміни, які чекають на їхню родину