Відомий український музикант і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно заявив про розлучення з Лялею Фонарьовою з якою був у шлюбі 20 років.
Відразу ж після цього Телеграм-канал "культурна Пральня" оприлюднив інформацію про те, що причиною розлучення можливо стало новк кохання музиканта.

Святослав Вакарчук з колишньою дружиною, фото з Instagram

" В оточенні музиканта розповіли, що всьому виною нове кохання, з яким Вакарчука бачили у Львові. Жінці близько 40 років, вони разом кілька місяців. Ляля розставання переживає важко, і навіть потрапила в лікарню. А ось оточення музиканта говорить, що таким натхненним давно його не бачили", — сказано в повідомленні Телеграм-канал "Культурна Пральня".

Після цього прес-служба Святослава Вакарчука прокоментувала інформацію про нове кохання лідера гурту "Океан Ельзи" з якою його бачили у Львові. Ні підтвердження, ні спростування в заяві немає.

Святослав Вакарчук, кадр з відео

" У Львові були виключно ті, хто працюють на турі. Також була Діана Фонарьова, дочка. Вона є декоратором, стилістом у проекті "Оранжерея", - цитує пресслужбу "Новое время".

Нагадавши, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" благає про допомогу: "все життя рятують людей". Святослав Вакарчук звернувся з проханням про допомогу

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Як повідомляв портал " Знай", Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми". Артист ошелешив новиною про розлучення

Також " Знай " писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню