Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий знімок з тортом у вигляді Землі, подарованим Дмитру дружиною Олександрою Кучеренко до 38-річчя 17 червня. Так, артист видав, що разом з коханою на честь торжества відправився на невеликі канікули в Одесу.

Головний мандрівник України підвів для аудиторії підсумки останніх років, адже провів в експедиції понад 10 років. Дмитро видав, що відчуває себе на 20 років, фактично не відчуває сраху і тепер його складно чимось здивувати.

"Мені 38. Хочу вам, як друзям на кухні, розповісти те, що про це думаю))


✅Ура, взяв 1 вихідний і поїхали з @aakucherenko відпочити в Одесу)) дружина подарувала приголомшливий торт у формі планети, по якій я крокую з рюкзаком))

✅Вік не відчуваю. Всередині відчуваю себе так само, як і 20 років тому.

✅Чи змінився я? Мій стиль життя, звичайно ж, змінює. Поріг страху змістився, налякати практично неможливо. Позаштатних ситуацій стільки, що виробився рефлекс приймати рішення миттєво – в моїй роботі по-іншому не можна. Особливо сильно змістився поріг здатності дивуватися...

✅Де я зберігаю враження? Все те, що залишилося за кадром, зберігається на моєму «сервері» в голові. Весь час доводиться шукати новий вільний простір. З моєю роботою за 20 років я пережив стільки, що вистачить вже на багатотомник, а не одну книгу. Тільки писати її зараз ніколи - зроблю це коли-небудь потім, на дачі, яку побудую в Карпатах))..."

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.