Київський клуб "Динамо" розпочав масштабні зміни в підрозділі клубу по роботі з уболівальниками. Тепер на роботу в київський клуб запрошений Богдан Лобановський.

Про це повідомив телеграм-канал "Динамо Київ Inside ".

Так, на роботу в "Динамо" був запрошений Богдан Лобановський - онук легендарного тренера Валерія Лобановського.

"В ході перебудови підрозділу клубу по роботі з уболівальниками (а там буде багато нововведень), на роботу в "Динамо" запрошений онук легенди - Богдан Лобановський. І це якраз той випадок, коли язик не повернеться згадувати про міфічні "серця". Удачі, Богдан. Прізвище зобов'язує", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Як пише "Футбол24", для Лобановського-молодшого, Динамо – не чуже слово. Свого часу Богдан пробував свої сили у футболі і навчався в Академії "біло-синіх" разом з Віктором Циганковим і Володимиром Шепелєвим. Однак, не витримавши спортивної конкуренції з боку однокурсників, вирішив зав'язати з "грою мільйонів".

Нагадаємо, президент клубу "Динамо" Ігор Суркіс і головний тренер Мірча Луческу погодили опцію продовження контракту на ще один рік, до липня 2023 року.

Нагадаємо, раніше Україна перемогла у другому турі Євро - 2020 проти Північної Македонії: Ярмоленко і Яремчук врятували збірну. 17 червня 2021 року, збірна України зіграла другий матч на Чемпіонаті Європи-2020 проти команди Північної Македонії.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юна зірка "Динамо" і збірної Миколенко пройшов обряд посвяти: "Пташеня вилупилося". Гравці головної команди України приготували Віталіку " сюрприз"

Також «Знай.иа " писав, що Владимир Зеленський привітав "Динамо" з трьома перемогами в сезоні: "Довго чекали"