Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

20 червня 2021 року в Україні відзначають цілих три свята, один з яких більш сімейний, другий Професійний, а третій - церковний. Йдеться про День батька, День медпрацівника і Святу Трійцю. З першим із зазначених свят Настя Каменських і пов'язала свою нову публікацію, поділившись архівним знімком зі своїм батьком, який помер на початку цього року, 25 січня.

Настя Каменських, фото: Instagram

Олексій Йосипович Жмур народився 16 травня 1939 року і пішов з життя у віці 81 року. Зараз виконавиця зізналася, що досі сумує за своїм найулюбленішим чоловіком у житті. Її батько-найкращий, який тільки може бути, за її словами.

"Тато, я так сумую♪ ти найкращий батько, який тільки може бути. Спасибі тобі за все🕊", - пише Настя Каменських, обійнявши батька на знімку зверху, навколо шиї.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

"Щоб наші батьки жили довго!)", "Бережіть батьків, ми без них ніхто!", "Яке гарне фото, і стильний тато", "У мене теж тата на небі! Шалено важко", "Сил вам, Настуся, а таткові світлого шляху. Нехай його любов завжди буде з вами. Я впевнена, що він за вами доглядає. ❤️ Мій тато пішов цим січнем у 58 років, від коронавірусу. Слідом за ним-його мама, моя бабуся, теж від ковіда. До сих пір не знаю, як зібрати себе по шматочках...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що їй пропонували гроші за інтим: просила допомоги

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розповіла про інтим за гроші - як Потап реагує

Знай.ua писав, Настя Каменських з подружкою залишилися без штанів, хвалячись розкішними ногами