Українська балерина показала, як з дочкою готує подарунок для свого чоловіка Олександра Стоянова. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Відома прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, народна артистка України, суддя шоу" Танці з зірками" Катерина Кухар увійшла в пул знаменитостей, які висловилися з приводу Дня батька.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 327 тисяч читачів, вона показала фотографію зі своєю дочкою Анастасією. Балерина зізналася, що сьогодні вони збирали букет для Олександра Стоянова.

Любов батька — виняткова. Вона не схожа на любов матерів, в ній мало слів. Але вона безцінна. Ми з Настюшею збирали букет для нашого тата і вплітали в нього любов ❤. Дивіться, як у нас це вийшло в IGTV. @stoianov_aleksandr, ти найкращий тато на світі!
, - зізналася вона.

Зазначимо, що 20 червня країна святкує День батька. Традиція святкування цієї дати саме в третю неділю червня пішла з США і незабаром захопила більшу частину земної кулі.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Україна почала святкувати цю дату в третю неділю першого місяця літа з 2019 року після відповідного указу Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також «Знай.uа» писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."