Активісти із захисту прав тварин спробували зупинити фестиваль собачого м'яса, на якому протягом десяти днів збираються зарізати п'ять тисяч тварин.

Подія сталася в Китаї, передає портал Mirror. Захисники тварин склали звернення до уряду країни, в якому вказали про можливі ризики для здоров'я населення. Цим вони сподівалися відстрочити вбивство звірів.

Але продавці на собачому фестивалі Юйлінь вже були помічені в продажу забитих цуценят в Юйліні, провінція Гуансі.

Фото: Mirror

Також учасники кампанії зупинили вантажівку, що в'їжджає в Юйлінь, що дозволило їм врятувати декілько цуценят. Однак інша вантажівка, помічена захисниками тварин, поїхала.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Китайський активіст із захисту прав тварин пан Чжао, який керує благодійною організацією NoToDogMeat в Хебеї, координує рятувальні роботи.

Представники даної організації відзначають, що вантажівки були маленькими. Ймовірно, торговці м'ясом намагаються приховати факт перевезення даних тварин.

Офіційні особи КНР заявляють, що на автомагістралях є контрольно-пропускні пункти, щоб зупиняти в'їжджають вантажівки з собаками, але місцеві активісти наполягають, що автомобілі все ще проїжджають.

Нагадаємо, раніше Рятувальники показали приклад людяності, в брудну воду заради п'яти життів - "Ви прекрасні!"Крім маленьких каченят, в пастку дамби потрапила ще й болотна черепаха.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Прикарпатець тримає вдома піранью з людськими зубами та хижих черепах: "Повелитель фишмонстров". Чоловік з Прикарпаття зібрав під одним дахом понад 80 вихованців більшість з яких є хижаками Амазонки.

Також "Знай.uа" писав, що "Черепаха-панк" опинилася на межі зникнення: носить ірокез і дихає геніталіями.