Відома українська співачка Ірина Білик, яка недавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим, згадала ті щасливі часи, коли пара ще була разом.

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де на артистку підписано 362 тисячі читачів, Ірина Білик виклала спогад трирічної давнини. На фотографії позує їхній з Аслановим маленький син, а на задньому фоні стоять щасливі батьки.

"3 роки назад. Час летить", - йдеться в описі до інстаграм-сторіс співачки. Ірина Білик

Фото Ірини Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Фото Ірини Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"А ти бачив останній кліп моєї мами?" 😃, - написала Ірина Білий у своєму дописі, який було опубліковано у цей день три роки назад.

Нагадаємо, Ірина Білик офіційно вийшла заміж за відомого російського режисера Аслана Ахмадова у 2016 році. Співачка зізналася, що на той час відстань закоханих не лякала. Проте, у кінцевому результаті саме вона тала причиною розлучення.

В одному зі своїх останніх Інтерв'ю, коли стало відомо про розлучення пари, Ірина Білик розповіла, що Аслан Ахмадов не приїжджав до дружини й свого 5-річного сина щонайменше рік.

Нагадаємо, найгучніші розлучення 2021: як Ірина Білик, Дзідзьо, Позитив та Білл Гейтс прощалися з коханими. Найгучніші зіркові розлучення 2021 року

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим нагадала про важливу істину: "Не кохай, як не віриш..". Ірина Білик показала, що найважливіше у житті

Також "Знай.ua" писав, Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця: "Справжній мужик". Ірина Білик показала, хто допомагає їй прибирати в будинку