Володимир Зеленський анонсував програму, однак нарвався на критику. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в Instagram.

Так, у соцмережі з'явився ролик нової загальнонаціональної програми. У роликах взяли участі як знаменитості телебачення такі як Арсен Мірзоян, Тіна Кароль, Лілія Ребрик, так і такі українські спортсмени як Сергій Бубка. Всі вони закликали українців регулярно займатися спортом.

Ми розпочинаємо загальнонаціональну програму Президента - »здорова Україна". З раннього віку здоровий і активний образ повинні стати звичкою на все подальше життя дорослої людини
, - повідомив український президент.

Анонсована мета програми-зниження кількості смертей наших співвітчизників, а також профілактика низки хвороб через фізичну активність.

Крім цього, програма передбачає впровадження іншої системи здорового харчування в школах, а також реформа уроків фізичної культури. Крім цього, уряд обіцяє зробити спорт доступнішим для українців.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Зеленський висловився щодо збірної України після поразки Австрії на Євро-2020. Президент вирішив підтримати українських футболістів і написав надихаючий пост.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Юлія Мендель після відходу від Зеленського зважилася на побачення з Jerry Heil: разом виглядають щасливими

Також "Знай.uа" писав, що Юлія Мендель після "втечі" від Зеленського опинилася в лісі: "відчуття смутку"