Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася з шанувальниками новою публікацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цього разу артистка, яка якось грала в серіалі "Одного разу під Полтавою" дружину персонажа Юрія Ткача, розповіла, з ким опинилася на зйомках телешоу "Хто Зверху?".

Компанію Сопонару на знімальному майданчику склали Анастасія Оруджова, зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги сміху", а також українська виконавиця TAYANNA, яка здобула особливу популярність після Національного відбору на "Євробачення".

Крім того, відомо про нетривалий роман TAYANNA з колишнім чоловіком співачки Ані Лорак, проте їхні стосунки були дуже короткочасними.

"Ось таким золотим складом відпалювали на" Хто Зверху?" Нестримні веселощі мчали, повинна я вам сказати. Дівчата, ви космос. Хто буде дивитися?", - запитала Сопонару у своїх фанатів.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Ох і ноги!", "Заради таких дівчат хочеться полетіти в космос!", "Я буду дивитися!", "Ох Боже, як я люблю цих дівчат!", - захоплюються читачі.

"А де четверта?",- цікавиться один з фанатів.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.