Для всіх українців, які найближчим часом хотіли потрапити на територію сусідньої Угорщини по землі, з'явилися важливі новини. Пункт пропуску "Дзвінкове" знову розпочав роботу. Лише за перші години прикордонники Мукачівського загону оформили близько 20 автомобілів з пасажирами.
За інформацією українських прикордонників, даний пункт пропуску було зачинено з вересня 2020 року.
Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби МВС України в мережі Facebook.

Публікація МВС України, скріншот: Facebook

"Нагадаємо, що Міжнародний автомобільний (крім автобусів) пункт пропуску "Дзвінкове-Лонья" розташовано на українсько-угорському кордоні в Берегівському районі Закарпатської області на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону. Пункт пропуску було зачинено з вересня 2020 року. Відсьогодні, 23 червня, пункт пропуску відкрився і функціонуватиме щодня з 08:00 до 19:00 (за київським часом).", - повідомляється в публікації.

Пропускний пункт на кордоні, скріншот: YouTube

"За відгуками самих мандрівників, тут перетинати кордон зручніше і швидше, а раніше доводилося об'їжджати значну частину дороги і перетинати кордон за сотні кілометрів, що призводило до значних незручностей, особливо для місцевих жителів.", - додають українські прикордонники.

Раніше повідомляли, літак Київ-Ужгород затримали через Миколу Тищенка: пасажири чекали закінчення зйомок, кадри з місця.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще