Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила в своїх Insta Stories дуже зворушливі кадри, на яких зображена її домашня улюблениця.

Оля Полякова, фото: Instagram

Таким чином Полякова повідомила, що у її кішки народилося як мінімум двоє малюків. Артистка вже приймає привітання від зіркових колег і фанатів.

"Ну вітайте нас!))))" - радісно написала співачка.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

кішка з кошенятами, скріншот з Insta Stories Олі Полякової

кішка з кошенятами, скріншот з Insta Stories Олі Полякової

кішка з кошенятами, скріншот з Insta Stories Олі Полякової

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова закрилася вдома через люту стихію: "Бачите, що відбувається?" Співачка поділилася страшними кадрами, на яких видно, як в її саду гримить грім та йде град.

Нагадаємо, Маша Полякова одягла заради бойфренда ультракоротку сукню: просвічує все. Донька Олі Полякової відвідала день народження друга, популярного тіктокера Жені Мауглі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова показала на всю країну нічні розваги: "Протр*халася в прямому сенсі". Співачка похвалилася, чим займається перед сном.

Також портал Знай.uа писав, що в Олю Полякову "вселилася" Уляна Супрун: "Іноді краще співати". Зірка стала учасницею дуже цікавого проекту.