Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,9 мільйона фоловерів.

Зараз з'явилася інформація, що Кіркоров поповнив в "чорний список" України. Це означає, що тепер на території нашої країни творчість артиста не зможуть законно показувати на телебаченні і ставити його пісні на радіо.

Міністерства культури та інформаційної політики України вважає виконавця загрозою національній безпеці.

Як нагадали в акаунті "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram, то Філіп у 2008 році отримав звання артиста України і є ним досі.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

"Філіп Кіркоров поповнив "чорний список" України

Мінкульт назвав співака особою, яка становить загрозу національній безпеці.

До слова, @fkirkorov досі є народним артистом України. Звання виконавець отримав ще в 2008 році", - йдеться в повідомленні.

"Хватить вже мішати шоу-бізнес і політику! Навіщо?!", "Який бред! Що Кіркоров нам зробив?", "Боже дожились, уже артисты несут угрозу национальной безопасности. Я в шоке", "Ну Кіркоров він такий. Небезпечний хлопєц!😂", "Всё! Теперь страна может спать спокойно! Самая страшная угроза миновала...", "иркоров загроза, а наших депутатов *сладкий*бизнес в России это фигня😂😂😏", "Фу, искусство не должно иметь границ", "Все вірно! Лобода, Локар, Барскіх ..туди ж👏",, - писали в коментарях українці.

Сам же артист вже відреагував на внесення його в "чорний список" і подякував українським чиновникам, адже вони "своєю дурістю" допомагають йому ставати популярнішим. При цьому Кіркоров заявив,
що все одно буде продовжувати любити Україну, але не як державу, а як країну.

Нагадаємо, раніше Колишній Пугачової Кіркоров поповнив "чорний список" в Україні: більше не почуєте

Як повідомляє портал «Знай.иа» Алла Пугачова в курсі? Філіп Кіркоров розповів про секс утрьох, плату за інтим і побиття підлеглих

Також «Знай.иа " писав, що Остаточне "прощай" Пугачової: Кіркоров засвітився з довгоногою українкою і купою дітей