Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією важливою новиною в своєму Instagram.

Так, 32-річна акторка розповіла, що минулий рік присвятила собі та змінам у житті. Тепер Ксенія хоче допомогти іншим жінкам, які також зважилися на зміни. Спільно з подругою Лерою Ольховською "Холостячка" запустила курс "Самореалізація і гроші по жіночому".

"Моє життя почало змінюватися, почала змінюватися я сама. Це було настільки дивовижно, що я хотів поділитися цим з кожним. І така можливість мені надалася! Ми разом з Лерою Ольховською запустили онлайн курс "Самореалізація і гроші по жіночому"!

Ксенія Мішина, фото: Instagram

Тоді ми і не усвідомлювали, що на нас чекає. За кілька місяців ми виконали багато роботи і сьогодні я з радістю повідомляю, що він закінчений. Стільки приголомшливих історій, сліз, перемог, нових ідей, підтримки і нових знань.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Дякую кожній дівчинці, яка зважилася змінювати своє життя. Кожну сміливу дівчинку, яка взяла на себе відповідальність, за свої результати і наважилася подивитися туди, де за межею страху і сумнівів починається нове життя!" - написала Мішина.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина випросила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина відгуляла весілля: "Гірко молодим!"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч дала лайфхак, як позбутися докучливого залицяльника: "Позичити грошей".