Останнім часом відома мережа TikTok все більше набирає популярності. Не тільки звичайні люди знімають короткі відео для цієї мережі, але і справжні всесвітньо відомі зірки.
До когорти таких зірок приєдналася і канадсько-французька співачка Авріл Лавін, яку журналісти вже давно охрестили "королевою поппанку". Так Авріл Лавін запостила своє перше відео для популярної мережі TikTok. Співачка вирішила зайти з козирів і показала короткий кліп на свій хіт "Sk8er Boi", в якому співає про скейтбордиста-суперзірку.

Авріл Лавін підкорює TikTok, скріншот

На початку відео Авріл Лавін сидить навприсыдки на тлі моря і співає під свою пісню. Ключовим моментом в цьому відео є смугаста краватка, адже коли відеооператор показує її крупний план, то Авріл Лавін зникає з кадру і з'являється скейтбордист Тоні Хоук.

Авріл Лавін підкорює TikTok, скріншот

Авріл Лавін підкорює TikTok, скріншот

Чоловік спритно виконує різноманітні трюки під ту ж пісню, при цьому і на ньому така ж краватка, як і на Авріл Лавін. Хоча це і перше відео співачки, за кілька днів воно встигло вже набрати майже 25 мільйонів переглядів.

Авріл Лавін підкорює TikTok, скріншот

До того ж на аккаунт Авріл Лавін в TikTok підписалися 1.8 мільйона чоловік по всьому світу. Нагадаємо, що перша вервія цього кліпу на пісню "Sk8er Boi " вийшла у 2002 році.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще
Нагадавши, що Тіна Кароль підкорила TikTok в топі з відвертим декольте: "красива неймовірно"
Раніше Знай повідомляв, що таксист втопив авто в річці на Трійцю, бідолаху добили відосиком в TikTok: "а починалося так красиво..."
Також повідомлялося, що зірка соцмереж після Б'юті-хаку з TikTok ледь не осліпла і покрилася шрамами: "благаю, не намагайтеся..."