Літо та спека у самому розпалі, тому родина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна вирушила на відпочинок до Туреччини.
Про це повідомили на сторінці "Світського життя" в instagram.
Так, ведуча "Світського життя" Катерина Осадча полетіла до сонячної Туреччини аби записати матеріал для програми. Там теледіва зустрілася з родиною популярного артиста Сергію Бабкіна.

Сергій Бабкін з родиною на відпочину, фото з instagram

"Бабкіни в Туреччині! "Світське життя" навідало родину зіркового музиканта на відпочинку! Море, пляж, бар😉 Видовищні зйомки, відверті запитання та приголомшуючі відповіді! А ще - світський дебют найменшого з Бабкіних, востаннє бачилися на виписці з пологового😂", - сказано у повідомленні "Світського життя".

Також на сторінці "Світського життя" опублікували кілька фото зі зйомок. На одному з фото Сергій Бабкін позує на сапборді серед моря, при цьому виконуючи пози з йоги. При цьому демонструючи свій сталевий прес.

Сергій Бабкін з родиною на відпочину, фото з instagram

На іншому фото родина Бабкіна позує разом з вагітною Катериною Осадчою, яка для зйомок одягла коротеньку білу сукню з горошок та солом'яний капелюшок. Сам Бабкін обрав однотонний образ, він одягнув білі шорти та такого ж кольору футболку.

Сергій Бабкін з родиною на відпочину, фото з instagram

Дружина Бабкіна Сніжана позувала у синій сукні з білими квітами вільного крою, а його донька Весилина у синіх шортах та білій футболці з принтом. Син Сергія Бабкіна Артур для зйомок одягнув також білу футболку та доповнив образ шортами.

Нагадаємо, Сергій Бабкін розповів, як йому і дружині Сніжані вдалося зберегти шлюб після зради. Бабкіни розповіли, як їм вдалося зберегти сім'ю

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Бабкін зачарував своєю 2-однорічною міні-копією:"Моє гігантське Сонце". Сергій Бабкін зворушливо привітав сина Єлисея з днем народження

Також "Знай.ua" писав, що Сніжана Бабкіна потрапила в біду в Туреччині, Сергій не зміг допомогти: "Почала задихатися". Сніжана Бабкіна розповіла, яка неприємність трапилася з нею в Туреччині