Сумнозвісна своїми витівками зрадниця України, колишня прокурорка Криму і ексдепутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська продовжує дивувати все новими і новими звинуваченнями, які присвячує Україні. Цього разу "під удар" потрапила ПАРЄ.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"ПАРЄ закликала Росію не застосовувати російське законодавство в Криму. Цікаво, ПАРЄ знає, за яким законодавством був здійснений державний переворот і збройне захоплення влади в Києві в 2014 році? Скільки років пропрацювала в прокуратурі, але досі не знаю такого закону.

Як і немає законів, що дозволяють втручатися у внутрішні справи суверенної держави, позбавляти людей права на захист життя і здоров'я і т.д. Шкода, що така серйозна міжнародна організація робить дурні заяви, з якими їм слід звернутися до старого Хоттабича або Джину, а не смішити Росію.", - пише Поклонська.

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Показати ще

Наталія Поклонська, скріншот: Instagram

Також варто нагадати, що нещодавно потужний циклон, що обрушився на Крим, призвів до затоплення ряду міст на півострові. Спочатку затопило Керч, потім зливи дісталися до Ялти, викликавши вихід річок з берегів і затоплення вулиць і будинків. У Ялті є загиблий і понад 40 постраждалих.

Раніше повідомляли, ув'язнений в Росії Виговський розповів, як його змусили дати неправдиві свідчення: "Вивезли в ліс і почали стріляти".

Як повідомляв Знай.uа, пакет з пакетами зменшуватиметься: українцям показали реальну загрозу кульків із пластику.

Знай.uа писав, Наталія Поклонська після "побачення" з Сігалом взялася за українських бабусь: "Я приїду".