Мешканці Дніпра оплатили паркування свого автомобіля по вулиці Шмідта, однак вже через 20 хвилин їм виписали штраф.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеграм-каналу "Чорний список". У мережі з'явилися також скріншот квитанції про оплату паркування та фотографія виписаного штрафу.

"Трапилася ось така прикольна ситуація - дніпряни оплатили парковання по вул. Шмідта, через 20 хвилин їм виписали штраф.", - йдеться у повідомленні.

Фото: Телеграм / Чорний список

Як видно з фотографій паркування було оплачено о 13:12 23 червня, а вже о 13:38 власники автомобіля отримали повідомлення про штраф. У ньому вказано, що "в режимі фото / відеозйомки зафіксовано порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортного засобу (ПДР України)".

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Зазначається, що дане порушення передбачає винесення постанови "про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 300 гривень".

"Штраф не за те, що не заплатили, а за те, що неправильно припаркувались", "Чому постять суцільну муть, де що б спростувати новину досить вчитатися в чек і тд.?? Я знаю що сюди багато чого по суті надсилають, а вибирають щось на зразок цієї новини(", - відзначили у коментарях.

Фото: Телеграм / Чорний список

Нагадаємо, спека в Україні змушує людей кидатися у воду просто в одязі: "Божеволіють". Україну накрила неймовірна спека

Як повідомляв портал "Знай.ua", скасування трудових книжок: в ПФУ пояснили, як вийти на пенсію з більш пізнього віку. Як нараховуватимуть пенсію

Також "Знай.ua" писав, що потрібно пам'ятати водіям під час літньої спеки - небезпечний фактор як для людини, так і автомобіля. Правила для водіїв в літню спеку