Карина пережила загибель своєї маленької доньки, яку скинув з 10 поверху її цивільний чоловік і батько дитини.

Свою трагедію жінка розповіла проекту "Бути мамою" на Ютуб-каналі "TUT.BY".

Карина більше 12 років прожила з абьюзером і навіть народила від нього дочку Лагерту, яку жінка ласкаво називає "моїм маленьким вікінгом".

У якийсь момент жінка зрозуміла, що відносини з цивільним чоловіком потрібно закінчувати, адже їй краще виховувати дочку поодинці в спокійній і адекватній обстановці без постійних сварок і лайки. Карина пішла, але домовилася, що батько дівчинки зможе її бачити тоді, коли захоче. Так і було, батьки проводили час з дитиною по черзі - день Карина, день Роман.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

І ось через місяць після закінчення відносин, чоловік написав Карині з погрозами ( як уже бувало безліч разів), а після...вбив їх дочку, собаку і наклав на себе руки. Цивільний чоловік викинув 8-місячну Лагерту з 10 поверху, слідом полетіла собака. А далі Роман скинувся сам. Всі загинули на місці трагедії.

Сказати, що Карині було важко - це нічого не сказати. За її словами, того дня вона померла з донькою, адже їй більше не хотілося жити. У дівчини почалася затяжна депрессія. Сльози, біль, крики — все це стало її буденністю. Карина почала себе ненавидіти за те, що не вберегла життя своєї дочки.

Жінка звернулася за психологічною допомогою. Пережити смерть своєї дитини поодинці виявилося неможливо. А після Карина створила ініціативу "вижити", яка допомагає людям пережити втрату своєї дитини.

Нагадаємо, раніше Українка розповіла, як її син переніс клінічну смерть після укусу бджоли: "мені щоночі сниться сон..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тяжкохвора жінка відганяє смерть, щоб народити дитину: зворушлива історія про силу материнської любові

Також «Знай.иа " писав, що Особиста трагедія Олени, яка поховала двох рідних крихіток: "щось підказувало, що не треба лягати спати"