Олександр Пікалов порадував знімком на красивому червоному мотобайку. Відповідний пост з'явився на його соціальній мережі Instagram.

Олександр Пікалов відомий українцям завдяки своєму гумористичному таланту і незмінній ролі Віктора Януковича в пародіях "Квартал 95". Крім того, що Комік любить радувати фанатів гумором на сцені, він робить це регулярно в соціальних мережах.

Олександр Пікалов, фото з Instagram

В цілому, якщо подивитися на сторінку Пікалова в Instagram, то можна помітити, що гуморист захоплюється байками і в принципі має вигляд серйозного чоловіка.

Нещодавно Пікалов продемонстрував знімок на своїй офіційній сторінці, на якій він сидить на червоному байку Ducati. Сам комік одягнений на чорній байкерській курточці і в бандані з чорними окулярами. Чоловік досить посміхається на камеру.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

"Займаюся х*рнею", - повідомив він.

Незважаючи на самокритичність, Передплатники почали активно коментувати і хвалити чоловіка.

"Дукатті звичайно гармата, але твій красень тобі більше йде"; "Нічого собі х*ня"; "ви кращий", - пишуть вони.

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в " Квартал 95".

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Як повідомляє портал «Знай.ua» Путін з "Квартал 95" відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки:" довів усіх до ручки...". Степан Казанін опублікував цікаве фото з Андрієм Данилком.