Жінка розповіла про конфлікт у київському барі та зібрала безліч позитивних коментарів.

Анастасія Багаліка опублікувала на своїй Фейсбук-сторінці пост, в якому розповіла про свій негативний досвід перебування в барі "хвильової" на Подолі. Дівчина відпочивала на території цього закладу, як раптом їй написала СМС подруга зі скаргами, що охорона відмовляється її пускати. Анастасія спробувала з'ясувати, що сталося і наступні події її шокували.

Бар Хвильовой. Фото: Instagram.

На питання, що відбувається, людина, яка стояла на воротах і перегороджував прохід в дуже грубій формі заявив, показавши на мою подругу, що "ця сюди не зайде". На питання, чому, сказав:"я так хочу". Я попросила покликати адміністратора закладу і поговорити, оскільки це ненормальна ситуація, подруга прийшла до мене, ми всередині її чекаємо, вона не в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, спокійно просить її пропустити
, - зізналася вона.

Дівчина повідомила, що люди на вході відмовилися кликати адміністратора, але при цьому не представилися. Дівчина спробувала покинути заклад, але всередині закладу у неї залишалася сумочка, а всередину бару її не пустили.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

але мене відмовилися пропускати всередину по мої речі. На цьому моменті я зрозуміла, що не залишається нічого іншого, як викликати поліцію. Четверо чоловіків на вході, які не пропускають двох жінок, від яких немає ніякої загрози, просто тому, що їм так хочеться і, так як вони мають можливість, просто уявіть собі мій стан
, - розповіла вона.

Вона зазначила, що чула історії про те, що відвідувачі в українських барах не захищені, але ніколи до цього моменту не переконувалася на власному досвіді.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Нагадавши, популярний Київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани.