Стало відомо про те, що поліцейські в Києві знайшли п'ятирічну дитину, яку шукали всю ніч. Хлопчика повернули назад батькам.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Міністерства внутрішніх справ у соціальній мережі Facebook, і ситуацію прокоментував Андрій Крищенко-заступник голови Національної поліції України.

Інформація про зникнення неповнолітнього в поліцію прийшла ближче до вечора неділі, 27 червня. О 18:00 мати зниклого розповіла, що її п'ятирічний син пішов кататися на самокаті у дворі будинку, після чого раптово просто пропав.

Співробітники правоохоронних увійшли в положення, і вирушили на пошуки дитини.

Начальник поліції міста Київ говорить про те, що орієнтування по зниклому хлопчикові надали всім патрулям, і крім того, до пошуку навіть приєдналися волонтери, які побачили публікацію про зникнення хлопчика в соціальних мережах.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Пошуки тривали дуже довго, поліція навіть допитала кількох сусідів, обійшли територію навколо будинку, і район в цілому.

Зникла дитина в Києві, фото: Національна поліція

Хлопчика не було ні в парках, ні на дитячих майданчиках, ніде. Так поліція і волонтери пробродили до ранку, поки, о 8 ранку хлопчика не знайшли в полі в Голосіївському районі.

Під час спілкування з дитиною нічого страшного не сталося. Медики оглянули дитину, йому не знадобилася допомога, тому, хлопчика відразу ж передали переживав батькам.

Нагадаємо, що маленький киянин заблукав дорогою до школи- " бабуся помилилася"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Де зараз ваша дитина?": у поліції дали інструкцію з безпеки для батьків

Також, "Знай.ua" писав, шукало все відділення поліції, а він спав: зниклого хлопчика знайшли в шафі