Відомий український продюсер, а також колишній учасник колективу Гриби Юрій Бардаш розповів про свого нового підопічного. Чоловік вважає, що революція в українській музиці виглядає саме так.

Про це він розповів у своїх stories в соціальних мережі Instagram. Дебютна композиція артиста wellboy називається" Гуси", і вона вже почала підніматися вгору в хіт-парадах.

"Ви розумієте, що зараз відбувається революція? Українська музична культура нарешті бере своє. За три дні ми заходимо в ТОП-40. Ми дрюкаем всі російськомовні пісні " - розповідає чоловік у своєму ролику.

Трохи пізніше, він вирішив пояснити слова про російську музику. Чоловік мав на увазі, що він відмінно ставиться до музики російською мовою. Однак, все ж вважає, що в Україні повинні бути пісні українською.

На даний момент композиція" Гуси " займає 29 місце в чарті Apple Music, а також на п'ятій позиції в трендах YouTube.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Нагадаємо, що юрі Бардан відомий як продюсер таких проектів як: Quest Pistols, нерви, гриби, місяць і так далі. Більш того, деякий час він навіть був учасником групи Гриби.

Антона Вельбоя він почав просувати після того, як помітив його на ювілейному сезоні X-фактора, де йому вдалося дійти аж до фіналу. Пісня" Гуси " виконана в стьобному жанрі, і відображає культурний код українського народу.

Нагадавши, Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "як це добре".

Раніше ми писали про те, що СБУ направила в Мінкульт новий лист з проханням прибрати ім'я Філіпа Кіркорова з " чорного списку", тому що він більше не загрожує нацбезпеці України.

Також "Знай.иа" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!". Артист вказав на важливі речі