Наталя Могилевська показала, чим харчувалася під час схуднення. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська вирішила худнути разом з тренеркою Анітою Луценко.

Для цього співачка приєдналася до челленджу, за умовами якого потрібно скинути 4 кілограми до 26 червня.

Умови челенджу були вкрай непростими: адже Наталії Могилевській загрожувало підстригтися налисо при програші, проте цього не сталося.

До початку випробування її вага була більше 76 кілограм. 28 червня вона опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, на якому показала, що тепер її вага 72,6 кілограм.

Популярні новини зараз

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

У своїй сторіз вона опублікувала фотографії тих страв, якими харчується на сніданок, обід вечерю після схуднення і вона не думає зупинятися. Як ми бачимо, раціон української знаменитості вкрай мізерний.

На сніданок Могилевська їсть мус з кешью разом з капустою романеско і жовтої моркви. На обід у неї салат з цукіні, томатів черрі, сибаса і рататуя.

При цьому на вечерю у співачки камбала тюрбо з пюре з цвітної капусти, цикорієм.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг