Кияни бурхливо відсвяткували перемогу збірної України з футболу в матчі зі збірною Швеції. Про це повідомили на Telegram-каналі "Х**вий Київ".

Жителі Києва бурхливо відсвяткували перемогу збірної України з футболу над збірною Швеції в матчі 1/8 чемпіонату Європи.

Збірна України перемогла збірну Швеції з рахунком 2:1. За цим матчем уважно спостерігала вся країна, в тому числі і кияни, для яких трансляцію перенесли на великий екран ТРЦ "GULIVER", тому кожен бажаючий міг насолодитися цим матчем і повболівати за співвітчизників.

Публікація каналу Х**вий Київ: Telegram
Публікація каналу х**вий Київ: Telegram

Так, в мережі опублікували відео, де можна побачити як кияни радіють перемозі збірної України біля ТРЦ "GULIVER". Крім цього багато водіїв почали сигналити на честь даної події.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Крім цього перемозі збірної зраділи не тільки вболівальники, а й самі футболісти. Так, український футболіст Віталій Миколенко опублікував відео в розділі "сторіз" на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де показав, як його колега по збірній Роман Яремчук святкує перемогу.

Публікація Віталія Миколенка: Instagram
Публікація Віталія Миколенка: Instagram

На відео можна побачити Романа Яремчука, який без футболки танцює запальний танець у роздягальні збірної України. При цьому на тлі голосно грає музика. Футболіст явно радий перемозі і не приховує своїх емоцій.

Перемогу збірній України принесли голи забиті Олександром Зінченком на 27-й хвилині та Артемом Довбиком на 120-й хвилині. З боку збірної Швеції гол забив Еміль Форсберг на 43-й хвилині.

Наступним противником збірної України стане збірна Англії з якою вона зустрінеться в 1/4 чемпіонату Європи. Матч запланований на 3 липня 2021 року.

Збірна України, фото: football24.ua
збірна України, фото: football24.ua

Нагадаємо, що українець з росіянином "побраталися" на Євро-2020: футбол понад усе

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський, Вацко і Беленюк зворушливо привітали збірну України після перемоги над Швецією: "Вболівали за вас всією душею"

Також, "Знай.uа" писав, що Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1-найяскравіші моменти матчу