Нова "Холостячка" Злата Огневич розповіла про те, що цінує у відносинах.

Нещодавно стало відомо про те, що Злата Огневич стане новою "Холостячкою" у другому сезоні популярного телешоу. Глядачам покажуть напружену боротьбу за руку і серце красуні. Шоу розпочнеться навесні цього року.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Нещодавно на офіційній сторінці даного шоу з'явився коментар української знаменитості. Злата Огневич розповіла, що у неї існує ряд догм, які надихають на взаємини, а є відразливі речі. З цієї причини їй важливо домовлятися з партнером. Також вона розповіла про свій секрет у відносинах.

мій секрет простий: я спочатку знаю, що ідеальних людей не буває (о, як же це прекрасно), і приймаю партнера. У кожному з нас прихована ціла Всесвіт, у всьому його різноманітті проявів, при цьому негативу або позитиву не існує. Це всього лише оцінка через призму ваших суджень, досвіду, поглядів
, - розповіла вона.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Загалом, Злата вважає, що діалог, а також прийняття свого партнера по відносинам. Крім цього, для української співачки допомагають компліменти, дотики, а також різні обійми.

Зазначимо, що українська співачка не тільки бере участь у шоу, а й займається творчістю, регулярно радуючи шанувальників піснями переважно ліричної тематики. Нещодавно вийшов її кліп на пісню Океан. Перед зимовими святами Огневич зняла кліп на пісню "обіцяй мені".

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт прямо на вулиці в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огневич: "приймаю душ, згадую..."