У Йорданії акула вистрибнула з моря і напала на парапланериста. Про це повідомляє портал The Scottish Sun.

Подія трапилася в Акабській затоці Червоного моря 28 червня. Чоловік отримав серйозні травми і був доставлений у військовий госпіталь принца Хашема.

37-річний житель вирішив пролетіти на своєму параплані з другом над морем. У якийсь момент літальний засіб опустився занадто низько до води, раптово звідти вискочила акула і вкусила чоловіка за ногу.

Акула, фото: youtube

В результаті інциденту у нього були зламані кілька кісток, перерізані сухожилля і порваний м'яз. Крім того, акула відкусила парапланеристу п'яту правої ноги. Зараз стан потерпілого оцінюють як стабільний.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Представник Міжнародного дайвінг-центру зазначає, що дана ситуація могла статися в будь-якій точці земної кулі.

Напад акули привернув багато уваги засобів масової інформації. По правді кажучи, це налякало багатьох людей, але це може статися де завгодно. У Караку, наприклад, є змії і скорпіони, але, врешті-решт, вони не настільки небезпечні, щоб це відлякувало людей. Я пірнаю вже 20 років і вперше чую про напад акули
, - зізнався він.

Проте атаки акули на людей періодично відбуваються в цьому регіоні.

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт в квартирі.

Нагадавши, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.