Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією красивою фотографією в соцмережі Instagram.

Артистка розмістила в Insta Stories знімок, на якому позує в обіймах з головною натхненницею і коханою кумою Дзідзьо – Надією. Також, вона вітає героїню багатьох кліпів виконавця зі святом і ласкаво називає "Кохана". У кадрі на дівчатах надягнуто розкішні вечірні сукні.

"З Днем Народження!" - написала Ярослава Притула.

Нещодавно Ярослава зізналася, що намагалася зберегти сім'ю до останнього, але в останні роки вона була тінню Дзідзьо. Тепер співачка хоче займатися сольною кар'єрою. Варто зазначити, що дітей у пари немає.

Раніше ми писали про те, що колишня Дзідзьо Slavia оголила у ванній не лише душу: українці не можуть відірвати очей. На опублікованому кадрі колишня дружина Дзідзьо позує у ванній кімнаті в розкішному білому купальнику.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, Дзідзьо перед розлученням зі Slavia вирішив "насолити" колишній в компанії відомих красунь: Горбунов підтримав "парубочий вечір".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia зізналася, з ким розважається після розлучення: "Множиш щастя на двох".

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо показав, що зробило з ним розлучення, мама не впізнає: "Вже сивий".