У неділю, 27 червня 2021 року, в Лас-Вегасі (за київським часом) пройшов довгоочікуваний поєдинок Василя Ломаченка після важкої поразки американцеві Теофімо Лопесу і втрати всіх поясів.

Українець здобув впевнену перемогу над Японським бійцем Масайоші Накатані, який до цього при дев'ятнадцяти перемогах мав лише одну поразку. Однак Василь був настільки спокійним і сильним, що не залишив противнику жодних шансів, нокаутувавши його в дев'ятому раунді.

Василь Ломаченко, скріншот: Megogo

Васидій Ломаченко часто ділиться з шанувальниками всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1.9 мільйонів чоловік. І зараз український спортсмен виклав кумедний відеоролик з Маріуполя, де він, перебуваючи в панамці і сонцезахисних окулярах, керуючи вудкою, виловлює величезну рибину з водойми.

"Не Боксом єдиним #lomafishing", - пише боксер у публікації.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Василь Ломаченко, фото: Instagram

"Оператору знімати більше не давайте))", "Там Усик під водою з аквалангом рибу на кручок чіпляє))))", "Красунчик🔥 🔥 🔥, але мій сазан більше😊🤣", "Василь, вже приїхав в Україну?", "Василь приїжджай в Якутію, влаштуємо риболовлю", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ломаченко підтримав забороненого в Україні Басту: "З повагою, Василь Миколайович"

Як повідомляв "Знай.ua", Усик не зміг приховати радості через перемогу свого кума Ломаченка на рингу: "Трохи ліжко не зламав"

Знай.ua писав, Ломаченко - Накатані: українець впевнено нокаутував японця після поразки Лопесу