В основному Telegram-канал "Чорний Список" публікує фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Українець зовсім недавно став свідком неприємної ситуації, коли придбав французький хот-дог в "Сімейній пекарні", яка знаходиться на станції метро "Академмістечко" в Києві. Адже йому хотіли продати позицію з надкусаною сосискою. Інші городяни фотографують багатометрові живі черги на вулиці, які відбуваються в держустановах через роботу всього декількох людей.

Довга черга, скріншот: Telegram

А зараз у Львові, в магазині під назвою "Руковичка" українець зафіксував невеликий, але неприємний обман в чистому вигляді. Він стосується продажу огірків в ящиках, ціна на які коштує 12,90 гривень за кілограм. Однак ваги пробивають огірочки дорожче на дві гривні, за кожен кг.

"Магазин #Рукавичка на вул.науковій, 51. Ціна на ящику з огірками - 12,90 грн. Ваги пробивають - 14,90 грн/кг. дрібниця, але обман в чистому вигляді. #Львів", - йдеться у публікації.

Обман в супермаркеті, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"За законом маєте право купити за 12.90. Якщо вчасно помітите. Різницю зобов'язані повернути", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, у Дніпрі водій маршрутки перетворив свій транспорт на димну кабінку: "Поки накурится..."

Як повідомляв "Знай.ua", булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув

Знай.ua писав, Mcdonald's затопило разом з переляканими українцями: "Бургери з видом на море"