Народна артистка України, співачка Катерина Бужинська поділилася з багатотисячною армією шанувальників зворушливими фото і відео зі своїми двійнятами в соцмережі Instagram.

"Час проведений з близькими – безцінний 🧸 💚 Один день з життя мами))", - прокоментувала публікацію артистка.

Катерина щаслива мама трьох дітей, Олени – старшої дочки, і двійнят – Діми і Каті.

Співачка розповідала раніше, що її син Діма дуже активний, ганяє на самокаті, грає з татом у футбол, ідеально будує іграшкові дороги і вибудовує машини. Безумовно: майбутній архітектор. Донька не по-дитячому мудра, велика модниця. Сама кожен день вибирає, що надіти. У неї вроджений смак, вона вміє бачити красиве.

Раніше ми писали про те, що Катерина Бужинська розповіла, як співала на одній сцені з Тото Кутуньо: "Дуже переживала". Катерина Бужинська зізналася, що за 25 років не пропустила жодної церемонії цієї премії.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нагадаємо, що Катерина Бужинська розвіяла міфи про блондинок: "Хто б не жартував". Катерина зазначила, що дівчата повинні залишатися такими ж розумними, красивими, чарівними і талановитими незважаючи ні на що.

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська та Катя Бужинська перетворилися на живий прапор України: "Яблука та синиці". Артистка представила українцям нову колекцію суконь.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Бужинська розповіла про болісне розлучення: "Всі чоловіки-тварини"