Донька відомої української гумористки та акторки "Кватрал 95" та "Жіночий квартал" Олени Кравець Марія є активною користувачкою соцмережі Інстаграм, де час від часу публікує цікаві дописи або просто яскраві моменти з життя.

На сторінку Марії Кравець в соцмережі Інстаграм вже підписалося майже 15 тисяч читачів, які з цікавістю стежать за життям доньки зірки "Жіночого кварталу".

Цього разу Маша Кравець виклала по-особливому ніжний знімок у променях сонця. Дівчина висловила радість, що їй вдалося "зловити" цю чудову мить і зафіксувати на камеру.

Марія Кравець, instagram.com/maarriill

"Зловили голден аувер 🙃", - коротко підписала дівчина свою нову фотографію. Маша Кравець

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Бооожееее Маааахаааа 👏👏👏", - емоцыйно відреагував на фотографію Маші Кравець актор та гуморист "Кварталу 95" Руслан Ханумак.

"Красотуля", "Ваааааау 😍", "Красива 😍", "Ну що за краса слеіпить мої очі 😍", "🤩🤩", - реагують на новий знімок Маші Кравець її підписники.

Коментарі, instagram.com/maarriill

Коментарі, instagram.com/maarriill

Нагадаємо, донька Олени Кравець підловила батьків в інтимний момент: як молодята. Донька Олени Кравець показала зіркову маму з несподіваної сторони

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець з Кварталу змінила не лише стрижку, а й професію: "Буду приходити в гості". Олена Кравець похвалилася новим образом

Також "Знай.ua" писав, донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець пішла з дому рано вранці: "Що за...". Маша Кравець опинилася на одній зі станцій метро рано вранці