Багато мешканців приватних і багатоквартирних будинків укладають індивідуальні договори з постачальниками послуг. На такий крок їх штовхнув закон про врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг.

Відповідний закон український парламент прийняв 1 травня. Проте, слід врахувати, що в рамках даного законопроєкту декого з українців може чекати неприємний сюрприз у вигляді третьої платіжки за газ.

Отримання користувачами послуги третьої платіжки за газ пояснюється тим, що сьогодні українці окремо платять за транспортування газу і за обслуговування мереж.

Платіжка, скріншот: Youtube

Щоправда, у цій ситуації тішить один момент. Адже третя платіжка за газ буде приходити не щомісяця. Її надсилатимуть лише в разі технічних проблем з обслуговуванням, які потребують виправлення.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Раніше український парламент прийняв законопроєкт, який передбачає автоматизований облік споживачів газу та обсягів його споживання у вигляді окремої інформаційної бази даних.

Тарифи на газ, кадр з відео

Нагадаємо, де відпочити влітку 2021: українці розриваються між Кирилівкою, Скадовськом та Одесою. Куди краще відправитися на відпочинок

Як повідомляв портал "Знай.ua", відпочинок на Азовському морі 2021: українців відлякали "кусючі" ціни і крижана вода. Курортне селище Кирилівка на початку червня 2021

Також "Знай.ua" писав, українські курорти захопили кусючі комахи - боротися марно: "Лети на небо, там твої дітки...". На одному з курортів відпочивальники страждають від навали комах