Зараз Григорій Решетник ведучий найуспішнішого в Україні шоу "Холостяк" та "Холостячка". А у юні роки, коли він сказав, що хоче працювати на телебаченні почув від рідних лише насмішки.

Телеведучий розповів про книгу, яка завжди його мотивує. Це біографія найбагатшого Футболіста світу Кріштіано Роналдо. Зараз його називають зверхнім, однак він пройшов шлях від звичайного сільського хлопця до найкращого футболіста світу. Григорій Решетник каже, що ця книга далеко не про спорт, а про те, як здійснювати свої мрії, передають "Вікна".

Григорій Решетник, скріншот із відео

"Я не хочу робити паралелі, бо насправді Роналдо - це космос, а я лише розпочинаю. Я захоплююсь тим, наскільки це працездатна людина", - каже Решетник.

Також Решетник розповів, що у юності батьки не мали змоги його відпустити з рідного Миколаєва до Києва, і тому з їх допомогою він вступив в університет на фінансиста. Хоча тоді, у Григорія Решетника вже була мрія працювати на телебаченні.

Григорій Решетник, скріншот із відео

"Роналдо він просто стирав до дірок ці м'ячі, ходив з ними, спав з ними, він просто марив. Так само, я також цікавився телебаченням, я уявляв. Коли мене не брали у кадр, я ходив сидів у масовках, просто по 8-10 годин", - згадує Григорій Решетник.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще
До своєї слави Григорій Решетник йшов майже 15 років, проте він зізнається, що пишається своїм шляхом.

"Ми боїмося постійно перемог, нам здається, що прийде божа кара. І нас не вчать завжди бути успішним, бо ми дуже довго існували й були такими як всі. Наших батьків виховували, що ти не можеш бути вище, ніж всі інші, краще десь в середині. Й мені казали: "Синку, біжи десь у середині стада", - каже він.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Григорій Решетнік вирішив підсидіти Клопотенка: "Мій кулінарний блог". Телеведучий розповів, як швидко готувати їжу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Решетник розповів, як розривається між сім'єю і роботою: весілля, перельоти і зйомки "Холостячки". Григорій Решетник поділився думками з шанувальниками

Також "Знай.ua" писав, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "Розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних