Українцям показали, як виглядав головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко 17 років тому.

Відповідний пост розмістили в акаунті програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram.

Так, у новому пості з'явився фото-колаж, де порівняли, як виглядав Андрій Шевченко в 2004 році і зараз.

Відомо, що тренер став першим українським футболістом, який виграв Лігу чемпіонів і отримав "Золотий м'яч", ставши кращим бомбардувальником в історії країни.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"У той час футболіст став першим українцем, який виграв Лігу чемпіонів. @andriyshevchenko отримав "Золотий м'яч", став найкращим бомбардиром збірної України в історії...

Головний тренер нашої команди знає про гру все. Тому вчорашній матч проти Англії, що закінчився з рахунком 0: 4, сприймає як мотивацію.

До того ж хлопці показали гідну боротьбу, згодні? ⚽",- написано в пості.

"Наша команда і так великі молодці, ви тільки подумайте, увійшли в 4-ку найсильніших у всьому світі! І вперше в історії футболу! Це не кінець, а тільки початок!", "Я не фанат. Дивилася гру моментами. Але я підтримую нашу команду, бажаю їй успіху. Ну а поразка? Що поразка? Без неї немає волі до перемоги", " Андрію, ви перший тренер в Україні, який в найближчі 4 роки, зробить збірну відомою у всьому світі!!! Ось побачите)", "так сподівалася, що саме наші хлопці виграють Англію, але не так сталося, як бажалось, все одно молодці❤️", "Виріс", "вчора як ніколи, напевно, футбол дивилися всі, ну або майже всі 👏", " так сумно, чому люди старіють? 😔Але ж все одно красунчик! ЛЕГЕНДА!", "Молодці!!! Ще б Шева український вивчив, то взагалі б ціни йому не було!!!",- писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Зустріли, як героїв: збірна України на чолі з Шевченком повернулася після Євро-2020

Як повідомляє портал «Знай.иа» Андрій Шевченко перед матчем Україна-Англія На Євро-2020 поставив на місце Ярмоленка: "Заткнись"

Також «Знай.иа " писав, що Володимир Зеленський "зачепився" за бійку і натхнення після програшу України на Євро-2020: "ви довели"