Українцям знову розповіли про героїв, які цілодобово захищають наші території від нападу. Як молодий хлопець зважився на такий крок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці ООС у соціальній мережі Facebook, де військовий Сергій повідав свою історію.

Він каже, що пішов служити в першу чергу для того, щоб захистити свою країну від нападу окупантів, і його нічого не злякало, незважаючи на юний вік.

Зараз йому вже 26 років, і він багатодітний батько. Разом з дружиною виховує трьох синів - 4 роки, 3 роки, і 2 наймолодшому.

Вдома роботи вистачає, і клопоту з малюками було предостатньо, однак, в якийсь момент, під час перегляду новин, де показували якраз зведення ООС, Сергій чітко вирішив, що пора починати життя.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

"Я зараз тут не заради військової кар'єри, грошей або пільг від держави. Просто хочу, щоб ворог не прийшов у рідну Хмельницьку область. Щоб мої хлопці жили у власній, незалежній країні. Щоб жоден кремлівський диктатор не вказував їм що і як робити, в який бік рухатися" - розповідає чоловік.

Зараз у нього перша ротація, і він вже на власні очі побачив всі провокації і обстріли з боку противника. Також, Сергій зазначив, що знайшов друзів побратимів, яких раніше не зустрічав.

Військовий Сергій, фото: ООС Facebook

Він на сто відсотків тепер упевнений, що кожен з воїнів, з яким вони ділять окопи, прикриє спину в випадки чого, адже вони тепер пов'язані спільною справою.

Сергій сумує за своїми дітьми і дружиною, однак, додому повертатися не планує, поки ворог не буде переможений.

Нагадаємо, раніше Командир Мі-8 мріяв літати над мирним небом, але потрапив в зону ООС: "за мир потрібно боротися"

Як повідомляє портал Знай.uа Мужній харків'янин з позивним "Барбариска" проміняв мирне життя на захист Батьківщини

Також Знай.uа писав, що Лейтенанту Віталію в дитинстві знахарка передбачила армійську долю