Зараз пропонуємо вам ознайомитися з історією Ірини Перегрим-Фединяк, яка влаштувалася працювати далекобійницею, і розповіла, скільки можна заробити за один рейс, а також з якими труднощами і приємними моментами можна зіткнутися в цій професії.

Як-то її чоловік покликав її в рейс до Словаччини, жінка залишилася в захваті від масштабів автомобіля і дороги, коли їй було всього 23. Згодом, у 2012 році вона отримала водійські права, вирушила з чоловіком у черговий рейс (до Австрії) і відчула кайф, коли чоловік дав їй покерувати фурою. Про це розповідає видання Urban.

Ірина Перегрим-Фединяк, фото: Facebook

"Наступного разу чоловік довірив мені машину з причепом-це був нічний переїзд в Нідерланди. Дорога була напів порожньою, я проїхала близько 15 кілометрів від одного паркінгу до іншого... тоді зрозуміла: ось вона, та справа, якою я хочу займатися. І незабаром почала готувати документи, необхідні для влаштування на цю роботу", - зізналася Ірина.

Чоловік її підтримав, а ось родичі спочатку не сприйняли Перегрим-Фединяк всерйоз. Але жінка продовжила гнути свою лінію і зізналася, що необхідна категорія C, щоб стати далекобійником. Вона дозволяє управляти вантажівками. C+E дозволяє керувати машиною з причепом.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Також потрібен "код 95" - обов'язковий сертифікат, що підтверджує професійну кваліфікацію водія. Її Ірина отримала в Польщі. Ціна курсів становить близько двох тисяч злотих. Перший офіційний рейс жінки почався з Нідерландів. Везла вона квіти і фрукти в Австрію. Тепер вона працює з чоловіком в подвійному екіпажі, коли одна людина знаходиться за кермом, а другий в цей час відпочиває.

Ірина Перегрим-Фединяк, фото: Facebook

Чотири-п'ять тижнів йдуть на роботу, а потім дві на відпочинок.

"Робота небезпечна. Особливо це відчувається у Франції. Там емігранти (переважно з країн "третього світу") можуть кидати камінням у фури, перекривати дорогу, щоб машина пригальмувала і вони встигли залізти в причіп для нелегальної еміграції далі. Зарплата далекобійника досить висока: наприклад, за рейс "Україна-Швейцарія-Україна" можна отримати 600 євро", - додала Ірина.

І потім зазначила, що побувала в більш ніж 10 країнах за три роки роботи.

Ірина Перегрим-Фединяк, фото: Facebook

Нагадаємо, розлючені Підлітки гуртом накинулися на двірника і побили його: все почалося з ляпаса

Як повідомляв "Знай.ua", історія Леопольда Вайса: як львів'янин став мусульманином і змінив ісламський світ на краще

Знай.ua писав, "Жінка в парі заробляє більше": Злата Огневич заговорила про гроші після початку "Холостячки"