Давайте зараз ознайомимося з молитвою до Володимирської ікони Божої Матері, яка є великою святинею Київської Русі і однією з найбільш шанованих ікон в Україні.

Прочитання цих слів згодом благословить діточок, дозволяє вінчатися і рятує від усіх бід і напастей.

Молитва, фото gettyimages

***

Молитва до Божої Матері Володимирська

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

До кого вдамося, Владичице?
До кого припадемо у скорботі нашій, якщо не до Тебе, Царице Небесна?
Хто плач наш і зітхання прийме, якщо не Ти, Пренепорочна, Надіє християн і Пристановище нам, грішним?
Хто перевершить Тебе у милості?
Прихили слух Твій до нас, Владичице, Мати Бога нашого, і не відкинь тих, що потребують допомоги Твоєї: почуй стогін наш, підкріпи нас, грішних, врозуми і навчи, Царице Небесна, і не відступи від нас, рабів Твоїх, Владичице, за нарікання наше, але будь нам Матір’ю й Заступницею, і передай нас милостивому покрову Сина Твого.
Влаштуй нашу долю, як Сама зволиш, і приведи нас, грішних, до тихого й мирного життя, щоб, оплакуючи гріхи наші, ми раділи з Тобою завжди, нині, і повсякчас, і на віки віків.
Амінь

***

26 місячний день починається з 01: 26, тому варто відмовитися від активної діяльності, змінивши її рутинними питаннями. Поки в людях проявляються образи, гординя і марнославство, і вони схильні перебільшувати те, що трапилося з ними. Перевіряйте інформацію, що надходить, і не довіряйте їй відразу, а також менше говорите Сьогодні. Також пропонуємо до уваги потужну практику на Івана Купала для жінок, щоб залучити чоловіка.

Івана Купала: джерело: YouTube

Вам слід зібрати букет з 12 різних трав і квітів ввечері, серед них повинні бути чортополох і папороть в якості ключових інгредієнтів. Оберемок квітів кладемо під подушку вночі, мріємо про майбутнє коханого і незабаром засипаємо. А з ранку дістаємо і зберігаємо до виконання бажання.

Сьогодні відразу кілька свят відзначається у всьому світі, включаючи Всесвітній День бікіні, День Незалежності Венесуели і Республіки Кабо-Верде, і найважливіші для нас річниці визволення Краматорська і Слов'янська від путінських окупантів. До кінця року залишилося всього 180 днів.

Нагадаємо, молитва до Миколи Чудотворця в бідності: сильні рядки допоможуть у фінансову кризу

Як повідомляв "Знай.ua", натільний хрестик: як правильно носити, і що не можна робити зі священним атрибутом

Знай.ua писав, митрополит Онуфрій розповів про шлях, яким йшли всі святі