«Євро-2020» для української збірної команди з футболу вже закінчилося – після розгромного матчу із збірною Англії. Однак перемога над шведами подарувала нашим футболістам всенародну любов та повагу.

У соцмережі «Тік Ток» опублікували ролик із кадрами, на яких українських футболістів вдома зустрічають їхні діти. Відео вийшло дуже трепетним та милим, і змушує пустити сльозу від розчулення. Адже, не зважаючи на всі успіхи та поразки, діти продовжують любити своїх батьків понад усе.

«Наші хлопці мають чарівні родини, щасливих жінок і красивих дітей!», «Наймиліше, що я бачила за останній час!», «Особливо маленький Яремчук», «А української музні не знайшлося для такого відео? Досить сіяти русский мир!», «Божечки! Я розплакалася після такого відео!», «Це найкраще почуття в світі, коли тебе обіймає дитина. В самого сльози на очах», «Як же давно я не плакав!», «Кому потрібна перемога, вона вже давно у їхніх руках!», - захоплюються у коментарях до ролику українці.

«А з війни як діти зустрічають?», «Такоє. Так показують, ніби вони з АТО повернулися», «Респект. А ви бачили, як зустрічають татусів з АТО?», «Наші, звичайно, молодці, але чому не показують, як зустрічають наших моряків? Я пішов у крайній рейс на чотири місяці, а повернувся через десять, оскільки пандемія…», - обурюються інші.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

«Якби діти знали, що програли 0:4, так би не бігли», - припускає один із користувачів.

Раніше ми писали про те, що маленький синочок Романа Яремчука мило зустрів тата після Євро-2020: "Дай цьом". Батько і син не стримували емоцій після тривалої розлуки.

Нагадаємо, що футбольний коментатор Віктор Вацко згадав найяскравіші моменти на Євро-2020: "Сміялися ,стрибали і плакали"

Як повідомляв Знай.uа, "Найменший вболівальник": українська сім'я їздила слідом за збірною разом з півторамісячним сином.