В Одесі місцеві жителі поскаржилися, що популярний супермаркет обвішує покупців за допомогою накладки на вагах.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".
Так, стало відомо, що одесити заявили, що супермаркет "Космос" обвішує своїх покупців. За словами місцевих жителів на вагах в супермаркеті лежить спеціальна накладка, яка додає ваги товару.

Супермаркет, скріншот із відео

"Делікатес-маркет #Космос, в "Садах Перемоги" дуже цікава пластикова накладка на вагах для зважування",- сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Чорний Список".

Так, одеситка хотіла зважити товар, з накладкою його вага становила 714 грам. Жінка вирішила зняти пластикову накладку і подивитися, яка ж вага буде без неї. Після цього ваги на той же товар показали вагу - 602 грами.

Супермаркет, скріншот із відео

Супермаркет, скріншот із відео

Для чого в супермаркеті наділи цю накладку на ваги - невідомо. Також невідомо чому супермаркет не міг обнулити ваги, щоб вага накладки не враховувався при зважуванні.

Нагадаємо, що українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..."Покупці вирішили це так не залишати і вирушили здавати "шлюб" і отримати назад витрачені 160 гривень.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом. У Києві, в магазині" Сімейна пекарня " хлопцеві продали французький хот-дог з надкушеною сосискою.

Також портал Знай.ua писав, що в АТБ українцям запропонували дивне "прозоре" масло: "забули підфарбувати".