У Чернігівській області, в селі Дроздівка проживає вагітна семикласниця Наталія разом з 17-річним батьком майбутньої дитини.

Взимку 2021 року юна дівчина звернулася до лікаря через погане самопочуття. На ультразвуковому дослідженні (УЗД) фахівці виявили вагітність 10,5 тижнів. Сім'я Наталії прийняла рішення переїхати в інше село - в Дроздівку, де молода мама стала на облік до гінеколога.

Речник Нацполіції області Наталія Слабеняк повідомила, що 14 квітня 2021 року медики заявили в поліцію про прийом неповнолітньої вагітної дівчини. Нацполіція тут же відвідала 17-річного Сергія і відкрила провадження за частиною 4 статті 152 КК України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від 10 до 15 років. Сергій повідомляє, що про покарання за секс з неповнолітньою нібито не знав.

"Я сиділа в будинку. Вийшла на вулицю на лавочку, в інтернет зайти, коли заходить він у двір. Я спочатку зніяковіла, почервоніла, як буряк була червона. Він запропонував статевий акт. Я спочатку відмовилася, а потім погодилася. Не знаю, чому", - дає коментар події Наталя.

Виховувати дитину молода мама планує разом з Сергієм. Хочуть узаконити стосунки, купити будинок і жити окремо від батьків.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Як повідомляє директор Центру соціальних служб Куликівської селищної ради Лариса Карцева, сім'я Наталії кілька років перебуває на обліку в соцслужбах.

Головний лікар Чернігівського пологового будинку Василь Гусак зазначає, що пологи в підлітковому віці - не рідкість.

"Минулого року тут народжувала 13-річна дівчина. Породіль віком від 14 до 17 років було 19. Цього року народили 12 неповнолітніх дівчат. Певні ризики пологів у підлітковому віці є", - заявляє головний лікар.

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч недорахував власних дітей: "Де чиї?"

Як повідомляв Знай.uа, вагітна MamaRika розповіла про перший раз: "Зовсім не боляче"

Також портал Знай.uа писав, що вагітна дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова опинилася на підлозі перед пологами, чоловіка немає поруч.