Кріштіану Роналду здивував своїх шанувальників фотографією в соціальній мережі.

Гравець туринського "Ювентуса" є одним з найбільш титулованих гравців за всю іторію футболу. Півзахисник є найкращим бомбардиром в історії клубу "Реал Мадрид" і збірної Португалії.

Кріштіану Роналду є рекордсменом за багатьма параметрами. Він вважається першим футболістом, який виграв чемпіонати Англії, Іспанії та Італії. Також він визнавався кращим гравцем і бомбардиром сезону в кожному з цих турнірів.

Чоловік володіє модельною зовнішністю і є рекламним обличчям безлічі різноманітних брендів одягу. На Instagram Роналду підписано 310 мільйонів чоловік, на якому він ділиться фотографіями з ігор або життя.

5 липня він опублікував фотографію, на якій він сидить на шезлонгу в трусах. Погляд найбільшого футболіста сучасності прихований сонцезахисними окулярами, а обличчя спрямоване на білу чашку, яка коштує 1,6 мільйона. Примітно, що свій пост він ніяк не підписав.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, що Ніцой накинулася на Довбика, який показав "ліфчик" на матчі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Англія обіграла Німеччину з рахунком 2: 0 і стала чвертьфіналістом Євро-2020. Англія вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Також "Знай.ua" писав, Перший гол! Зінченко розстріляв ворота Швеції-Україна, вперед. Україна вперше у своїй історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи