Сайт президента України сьогодні, 6 липня, "впав". Те саме трапилося й з сайтом Національного антикорупційного бюро України - він залишається недоступним.

Щодо ситуації з сайтом президента України в кіберполіції запевняють, що це не хакерська атака. Коментар там дали виданню "Сьогодні", зазначивши, що у кіберполіцію звернення не поступало.

"До нас, в кіберполіцію, ніхто не звертався. Це означає, що у сайту суто технічні проблеми. Ми б знали, якби це була атака", - повідомили в кіберполіції.

Володимир Зеленський - фото Офіс президента України

"Немає зв’язку із сайтом", - видає при спробі зайти на сайт президента України або НАБУ. На фейсбук-сторінках як Офісу президента, так і Антикорупційного бюро наразі жодних пояснень щодо проблем з їхніми офіційними сайтами немає.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як виявилося, "впали" не тільки сайти президента і НАБУ. Список непрацюючих сайтів держструктур виявився ще серйознішим:

  • Служби безпеки України;
  • Служби зовнішньої розвідки;
  • Держслужби спеціального зв'язку та захисту,
  • Державного бюро розслідувань.
  • Офісу Президента.

Скріншот: сайт Офісу президента України

Скріншот: сайт НАБУ

Скріншот: Телеграм

Нагадаємо, у Києві замінували мерію: зловмисник вимагає віртуальні гроші. Київську міську раду замінували. Зловмисники просять викуп в 0,5 біткоїнів, що становить орієнтовно $17 тис.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відпочинок на Азовському морі 2021: українців відлякали "кусючі" ціни і крижана вода. Курортне селище Кирилівка на початку червня 2021

Також "Знай.ua" писав, українські курорти захопили кусючі комахи - боротися марно: "Лети на небо, там твої дітки...". На одному з курортів відпочивальники страждають від навали комах