Відома українська ведуча програми Сінданок з 1+1 Марина Леончук розлучилася із чоловіком Дмитром після 14 років спільного життя у 2016 році. Звісно, ця новина неабияк шокувала її фанатів.

Проте, тоді вона заспокоїла усіх своїх підписників та пояснила, що розлучення сталося через здебільшого через її складний характер, яким вона іноді ранила свого коханого. Одного дня він заявив, що більше не має сил стерплювати це, тому пара вирішила розлучитися.

До речі, ведуча каже, що після розлучення вона зуміла зберегти хороші, теплі стосунки між татом та сином. Сама ж вона прекрасно спілкується із свекрухою.

У той же час, колишній чоловік Леончук налагодив своє приватне життя досить швидко – уже через кілька місяців після розлучення він мав стосунки із іншою жінкою.

Після розлучення Марина почала нове життя, у якому лишилось багато місця для любові для її сина Гордія. Відразу після розлучення вона почала часто ділитися із підписниками спільними із сином фото.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Сьогодні, в Facebook вона знову оприлюднила фото із чуттєвим підписом:

Я мріяла про велику сім‘ю: з дітьми, собаками, будинком, шумними застіллями, купою рідних, близьких і друзів на вихідних, великі гамірні вечері після роботи і конвеєрне пакування ланчбоксів на сніданки, але щасливою мене зробив цей один маленький хлопчик - бережу наш з ним мікросвіт і живу тут і зараз, кожну мить нашої з ним маленької сім‘ї

На світлині вона обіймається із сином на фоні моря. Марина сховала обличчя, але й так видно, що вона більш ніж щаслива. Син Гордій також не приховує емоцій - він ніжно посміхається і грайливо ставить мамі ріжки.

Нагадаємо, Телеведуча Марина Леончук кардинально змінила зовнішність: "Зважилася"

Як писав Знай.ua, Телеведуча Марина Леончук втекла від "сморкача": "Краще це забути назавжди"

Також, Знай.ua повідомляв, що Телеведуча Марина Леончук розкрила секрет стрункої фігури: "У нас з ним це взаємно"