Ціни на газ знову пішли в гору – скільки тепер просять за кубометр

Ціна на газ з постачанням станом на 9 липня на хабі TTF, розташованому в Нідерландах, підскочила до 417 доларів за тисячу кубометрів. Хоча на попередніх двох торгових сесіях вартість контракту "на день вперед" просіла, станом на 7 липня досягнувши приблизно 399 доларів за тисячу кубометрів.

Газпром, скрін, відео YouTube

Верховна Рада витратить 11, 8 млн на літній намет, півтонни спирту і скління фасаду

Вражаюча сума в 23 мільйони, яку профільне управління справами Апарату парламенту розподілив на "святкове" замовлення сувенірів, декору дзеркал і десятки телевізорів, відверто здивувала тисячі українців. Але на цьому список другорядних для населення країни товарів і послуг не скінчився. Цього разу йдеться про суму в майже 12 млн грн, що має піти на фарбування та скління кількох адмінбудівель Верховної Ради, канцелярію, рослини та ПЗ.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

2500 гривень для пенсіонерів: як отримати допомогу

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Верховна Рада - фото ВРУ

Українці не отримали пенсійні посвідчення через Ощадбанк: "Як був совок..."

"Ощадбанк" звинуватили в тому, що він занадто довго виготовляє картку для пенсіонерки. Про це написала клієнтка компанії.

"Ощадбанк", Скрін, відео YouTube

Оточення МакЅим відкрило подробиці страшної хвороби: "Коли мили, шкіра злазила, як папір"

Про свій стан розповіла директор співачки МакЅим, яка поділилася шокуючими подробицями своєї хвороби. За словами Маргарити Соколової, вона також потрапила в лікарню і змушена була боротися за життя. Ситуацію погіршувало те, що протягом декількох днів вона лежала, не в змозі навіть піднятися з ліжка. Весь цей час вона страждала від нестерпного болю.

19 дітей та 70 онуків: на Рівненщині жінки по 30 років проводять у декреті

Рокитнівський район район вважають рекордсменом за народжуваністю. Наприклад в селі Глинному живе понад 600 багатодітних сімей. У жителів навпаки дивиною є сім'ї, у яких всього пару дітей. Як розповів староста села Микола Ковалевич, то він виріс у родині, де було 15 дітей. А ось він обзавівся "всього" 9 - ю. як зазначає завідуюча пологовим будинком Людмила Коцюрубська, слово сім'я для місцевих це навіть не "7-я", а всі 10 і навіть рекодні 19.