Юлія "Зайка" показала, як відривається в Албанії. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Учасниця одинадцятого сезону шоу" Холостяк " частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб.

Зараз дівчина вирішила зафіксувати своє перебування в місті контрастів, столиці Албанії - Тирані, де проводить відпустку. Юлія Бельченко заявила, що в цьому населеним пунктом вдалося поєднати мотиви сучасного мегаполісу зі старовинним провінційним шармом.

Ймовірно, місце відпочинку подобається Юлії, так як вона постійно публікує фотографії та відеозаписи звідти. 10 липня вона опублікувала відеозапис, на якому в куплаьніке танцює в одному із закладів Тирани. Свій пост вона підписала"пінна вечірка".

Користувачі соціальної мережі активно публікують відеозапис, який відразу зібрав багато лайків і коментарів.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

дуже здорово у вас там😍 😍 😍 просто бомбічно!! Теж так хочууу!!!🔥🔥🔥"; "🔥🔥🔥🔥які ви класнючі ❤️"; "відмінний відпочинок"; " розумничка підняла настрій
, - пишуть вони.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.